0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

gratis do wyboru

Przetwórstwo spożywcze

Znaleziono:  102 pozycje
Przeglądaj: 
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 25
  • 40
  • 60
25

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami

Wydawca: Medpharm
Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.<...
 
52,80 zł 60,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 19 %

Chemia żywności Tom 2

Biologiczne właściwości składników żywności

Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
 
80,19 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15 Technik żywienia i usług gastronomicznych

Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawca: WSiP
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z...
 
39,53 zł 43,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Zasady żywienia Podręcznik Część 1

Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1

Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia)....
 
33,86 zł 36,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 50 %

Mięso i przetwory drobiowe - Outlet

Technologia, higiena, jakość

W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
OUTLET  
39,50 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Inżynieria biochemiczna

Książka wprowadza studentów kierunków technicznych wyższych uczelni w zagadnienia biochemii i mikrobiologii, a studentom biotechnologii przybliża termodynamikę i kinetykę zjawisk tran...
 
71,89 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 50 %

Badanie towarów spożywczych - Outlet

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania ...
OUTLET  
29,50 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 50 %

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy ...

Książka (miękka)
OUTLET
12,00 zł 24,00 zł
Do koszyka
- 50 %

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności - Outlet

Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera ...
OUTLET  
12,00 zł 24,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 50 %

Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6 - Outlet

Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

Wydawca: WSiP
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe w...
OUTLET  
21,50 zł 43,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 50 %

Zasady żywienia Podręcznik Część 1 - Outlet

Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1

Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia)....
OUTLET  
18,45 zł 36,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 19 %

Młynarstwo tradycyjne Wczoraj dziś jutro...

Problemy zachowania ginącego dziedzictwa

Dawny świat młynarstwa znamy dziś przede wszystkim z literatury czy filmu, ewentualnie zetknęliśmy się z nim w muzeum. Wiatraki i młyny poruszane kołem wodnym, niegdyś powszechnie występujące w wie...
 
64,36 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 24 %

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość

W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
 
60,41 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 30 %

W kieracie ubojni

Książka (miękka)
20,39 zł 29,00 zł
Do koszyka
- 30 %

W kieracie ubojni

Autor: Ilona Rabizo
Wydawca: Bractwo Trojka
„W kieracie ubojni” to pozycja przedstawiająca z aktywistycznej perspektywy kwestie rozwoju przemysłu mięsnego. Ilona Rabizo we Wstępie do swojej książki pisze: "... w mojej analiz...
 
20,39 zł 29,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 12 %

Wybrane aspekty zdrowego odżywiania

Autor: Jan Fiedurek
Wydawca: UMCS
Na temat prawidłowego odżywiania istnieje sporo opracowań naukowych i popularnonaukowych, jednakże w tej dziedzinie funkcjonuje wiele błędnych stereotypów myślowych dotyczących związku odżyw...
 
33,25 zł 37,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 19 %

Technologia przetwórstwa mięsa

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, p...
 
55,89 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 50 %

Postmodern Winemaking - Outlet, Re...

Książka (twarda z obwolutą)
OUTLET
74,53 zł 149,05 zł
Do koszyka
- 50 %

Postmodern Winemaking - Outlet

Rethinking the Modern Science of an Ancient Craft

Autor: Clark Smith
In Postmodern Winemaking, Clark Smith shares the extensive knowledge he has accumulated in engaging, humorous, and erudite essays that convey a new vision of the winemaker's craft--one that credits...
OUTLET  
74,53 zł 149,05 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 8 %

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1

Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawca: WSiP
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja kr&oacut...
 
38,98 zł 44,30 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Zakład uprawy tytoniu polskiego monopolu tytoniowego w Krakowie-Czyżynach

Krakowska Wytwórnia Tytoniu Przemysłowego

Seria: XX WIEK
Monografia stanowi znaczące dzieło naukowe doświadczonego badacza, od wielu lat zajmującego się problematyką przemysłu tytoniowego w Polsce w dwudziestym wieku, Autora dwóch książek i wielu ...
 
47,06 zł 50,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 20 %

Technologia produkcji wina

Autor: Yair Margalit
Publikacja kładzie nacisk na praktyczne aspekty produkcji. Podzielona została na rozdziały uszeregowane zgodnie z kolejnością operacji i procesów przeprowadzanych w winiarni, począwszy od pr...
 
62,39 zł 77,99 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 50 %

Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 1 T.4 Technik technologii żywności cukiernik - Outlet

Technikum Zasadnicza szkoła zawodowa

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). P...
OUTLET  
21,50 zł 43,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Informacyjno-decyzyjne determinanty transportowej obsługi przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego

W warunkach rynkowego działania przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego istotna jest sprawna obsługa transportowa procesów zaopatrzenia, produkcji i dystrybucji. Przedsiębiorstwa muszą w...
 
27,67 zł 29,40 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6

Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

Wydawca: WSiP
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe w...
 
45,19 zł 49,20 zł
Do koszyka Zobacz więcej

System prawa żywnościowego

Wydawca: Wolters Kluwer
Opracowanie, mające charakter systemu prawa, ujmuje prawo żywnościowe jako wyodrębnioną dyscyplinę o znaczącym obszarze regulacji bezpieczeństwa i jakości żywności, zawierającą wymagania wobec roln...
 
234,22 zł 239,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Zasady żywienia Podręcznik Część 2

Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia)....
 
33,86 zł 36,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności pot...
 
40,65 zł 44,30 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono:  102 pozycje
Przeglądaj: 
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 25
  • 40
  • 60
25
 
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Prywatności.