0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

ksiązka gratis

Przetwórstwo spożywcze

Znaleziono:  115 pozycji
Przeglądaj: 
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Od najnowszych
Wyświetl:
  • 25
  • 40
  • 60
25
- 20 %

Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym

Wydawca: CeDeWu
Monografia „Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym" jest skierowana do szerokiego grona odbiorców, m.in. teoretyków zarządzania i praktyków - producent&o...
ZAPOWIEDŹ  
Niedostępny
Zobacz więcej
- 50 %

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1 - Outlet

Zasadnicza szkoła zawodowa

Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty z...
OUTLET  
7,50 zł 15,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 50 %

Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności - Outlet

Wydawca: Systherm
Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość ...
OUTLET  
57,50 zł 115,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Marketing produktów regionalnych na europejskim rynku żywności

Z marketingowego punktu widzenia produkty regionalne stwarzają szereg zupełnie nowych możliwości dla innowacyjnych działań marketingowych. Działania te wpisują się w szeroki nurt marketingu sensory...
 
35,48 zł 37,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 20 %

Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka

Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego...
 
24,80 zł 31,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Homebrew Beyond the Basics

All-Grain Brewing & Other Next Steps

Wydawca: GMC Group
Want to take total control of the beer-making process? Move beyond extract brewing and go all-grain. Richly illustrated and easy to follow, this book explains it all, from grain selection and water...
 
74,59 zł 81,55 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 11 %

Inżynieria biochemiczna

Książka wprowadza studentów kierunków technicznych wyższych uczelni w zagadnienia biochemii i mikrobiologii, a studentom biotechnologii przybliża termodynamikę i kinetykę zjawisk tran...
 
69,97 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami

Wydawca: Medpharm
Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.<...
 
57,00 zł 60,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1

Zasadnicza szkoła zawodowa

Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty z...
 
14,99 zł 15,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 20 %

Młynarstwo tradycyjne Wczoraj dziś jutro...

Problemy zachowania ginącego dziedzictwa

Dawny świat młynarstwa znamy dziś przede wszystkim z literatury czy filmu, ewentualnie zetknęliśmy się z nim w muzeum. Wiatraki i młyny poruszane kołem wodnym, niegdyś powszechnie występujące w wie...
 
62,89 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 22 %

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość

W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
 
61,23 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 29 %

W kieracie ubojni

Książka (miękka)
20,51 zł 29,00 zł
Do koszyka
- 29 %

W kieracie ubojni

Autor: Ilona Rabizo
Wydawca: Bractwo Trojka
„W kieracie ubojni” to pozycja przedstawiająca z aktywistycznej perspektywy kwestie rozwoju przemysłu mięsnego. Ilona Rabizo we Wstępie do swojej książki pisze: "... w mojej analiz...
 
20,51 zł 29,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Wybrane aspekty zdrowego odżywiania

Autor: Jan Fiedurek
Wydawca: UMCS
Na temat prawidłowego odżywiania istnieje sporo opracowań naukowych i popularnonaukowych, jednakże w tej dziedzinie funkcjonuje wiele błędnych stereotypów myślowych dotyczących związku odżyw...
 
34,47 zł 37,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 15 %

Technologia przetwórstwa mięsa

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, p...
 
58,65 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 50 %

Postmodern Winemaking - Outlet, Re...

Książka (twarda z obwolutą)
OUTLET
74,53 zł 149,05 zł
Do koszyka
- 50 %

Postmodern Winemaking - Outlet

Rethinking the Modern Science of an Ancient Craft

Autor: Clark Smith
In Postmodern Winemaking, Clark Smith shares the extensive knowledge he has accumulated in engaging, humorous, and erudite essays that convey a new vision of the winemaker's craft--one that credits...
OUTLET  
74,53 zł 149,05 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 22 %

Chemia żywności Tom 2

Biologiczne właściwości składników żywności

Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
 
76,73 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1

Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawca: WSiP
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja kr&oacut...
 
43,69 zł 44,30 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Zakład uprawy tytoniu polskiego monopolu tytoniowego w Krakowie-Czyżynach

Krakowska Wytwórnia Tytoniu Przemysłowego

Seria: XX WIEK
Monografia stanowi znaczące dzieło naukowe doświadczonego badacza, od wielu lat zajmującego się problematyką przemysłu tytoniowego w Polsce w dwudziestym wieku, Autora dwóch książek i wielu ...
 
45,73 zł 50,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2

Zasadnicza szkoła zawodowa

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ry...
 
14,99 zł 15,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6

Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

Wydawca: WSiP
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe w...
 
48,52 zł 49,20 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik

Kwalifikacja T.15..2

Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej...
 
36,38 zł 36,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Zasady żywienia Podręcznik Część 2

Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Wydawca: WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia)....
 
36,38 zł 36,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności pot...
 
43,69 zł 44,30 zł
Do koszyka Zobacz więcej
- 15 %

Enzymy w technologii spożywczej

Enzymy odgrywały istotną rolę przy wytwarzaniu żywności już 2000 p.n.e., kiedy to Egipcjanie i Sumerowie zastosowali proces fermentacji w piwowarstwie, wytwarzaniu pieczywa oraz serów, zaś o...
 
84,15 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej

Oświadczenie żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu prezentacji i reklamie żywności Komentarz

Wydawca: Wolters Kluwer
Publikacja jest pierwszym na polskim rynku wydawniczym opracowaniem na temat zasad stosowania oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych odnoszących się do żywności, tj. wszelkich komunikatów inf...
 
108,84 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono:  115 pozycji
Przeglądaj: 
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Od najnowszych
Wyświetl:
  • 25
  • 40
  • 60
25
 
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Prywatności.