0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
NOWOŚĆ

Kwalifikacja A.35/AU.35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji Repetytorium (Miękka)

Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie. Technik ekonomista

0.00  (0 ocen)
 Sprawdź recenzje
33,50 zł
27,43 zł
Cena zawiera podatek VAT.
Oszczędzasz 6,07 zł
Stan magazynowy:
Mała ilość
Wysyłka:
24h
Dostawa
Produkt posiadamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 24 godzin w dni robocze.
Uwaga! Całkowity czas oczekiwania na zamówienie = czas wysyłki podany na stronie każdego produktu + dostawa przez przewoźnika.
Podane terminy dotyczą dni roboczych (poniedziałek-piątek, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
Cennik dostaw
Cennik dostaw
Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.
Dla zamówień opłaconych z góry już od 150 zł oferujemy dostawę GRATIS!
Płatność elektroniczna (PayU)
Kiosk RUCHu
6,75 zł
Odbiór w księgarni partnerskiej
3,95 zł
Poczta Polska - odbiór w urzędzie
7,75 zł
Paczkomaty InPost11,75 zł
Kurier pocztowy
10,75 zł
Kurier11,75 zł
Płatność za pobraniem
Poczta Polska - odbiór w urzędzie
10,75 zł
Kurier pocztowy13,75 zł
Kurier14,75 zł
Dodaj do schowka

Kwalifikacja A.35/AU.35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji Repetytorium

Książka Kwalifikacja A.35/AU.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie przeznaczona jest dla zawodu technik ekonomista. Pomaga przygotować się do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację A.35/AU.35. Mogą z niej korzystać uczniowie techników, osoby uczestniczące w zawodowych kursach kwalifikacyjnych oraz osoby przygotowujące się samodzielnie do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację A.35/AU.35.

Książka ma 290 stron i zawiera łącznie 600 zadań testowych i 17 zadań praktycznych, obejmujących zagadnienia, jakie mogą wystąpić na egzaminie zawodowym potwierdzającym kwalifikację A.35/AU.35. Zadania zamknięte i zadania praktyczne zostały napisane w taki sposób, aby uczniowie korzystający z tej książki poznali zarówno stopień trudności, jak i sposób redagowania zadań, z jakimi spotkają się w czasie pisemnej i praktycznej części egzaminu zawodowego. Zadania praktyczne polegają m.in. na sporządzeniu w programie komputerowym następujących dokumentów: faktur VAT, faktur korygujących, dokumentów PZ, WZ, PW, RW, KP, KW, VAT-7, ZUS ZUA, ZUS RCA, ZUS DRA, PIT-11, raportu kasowego, podatkowej księgi przychodów i rozchodów, umowy o pracę, umowy-zlecenia, listy płac, rejestru zakupów i rejestru sprzedaży VAT, polecenia przelewu.

  • Kategorie:
    1. Książki »
    2. Nauki społeczne, humanistyczne, ekonomiczne »
    3. Ekonomia
    1. Książki »
    2. Podręczniki »
    3. Podręczniki dla szkół średnich »
    4. Opracowania lektur dla szkół średnich
    1. Książki »
    2. Podręczniki »
    3. Podręczniki dla szkół zawodowych
  • Język wydania: polski
  • ISBN: 9788377351130
  • EAN: 9788377351130
  • Liczba stron: 290
  • Wymiary: 17.0x24.0cm
  • Waga: 0.48kg
  • Klasyfikacja edukacyjna:
    1. Branżowa szkoła 1 stopnia »
    2. BS 1-3 »
    3. Przedmioty zawodowe »
    4. książka pomocnicza
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).

Inne z kategorii

Inne wydawcy

Inni Klienci oglądali również

43,00 zł 49,20 zł
Do koszyka

Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczani...
20,93 zł 27,90 zł
Do koszyka

Erystyka czyli o sztuce prowadzenia sporów

Książka jest zbiorem komentarzy do Erystyki Schopenhauera. Autorzy w przystępny sposób wyjaśniają istotę argumentów erystycznych i taktyk argumentacyjnych opisanych przez filozofa. Omówieniu każdego chwytu towarzyszy analiza przykł...
101,40 zł 135,20 zł
Do koszyka

Farmakologia. Repetytorium

Repetytorium przygotowane na podstawie podręcznika „Farmakologia” pod redakcją Profesora Ryszarda Korbuta. Będzie doskonałą pomocą podczas powtarzania materiału z farmakologii. Zawartość książki została wyselekcjonowana i ograniczona do nie...
32,41 zł 36,90 zł
Do koszyka

Techniki pracy w hotelarstwie Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.12

Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Obejmuje tematy dotyczące obsługi gości w obiekcie hotelarsk...
36,80 zł 46,00 zł
Do koszyka

Podstawy działalności gospodarczej w branży samochodowej

W napisanym zgodnie z nową podstawą programową kształcenia w zawodach (z 2012 roku) ilustrowanym podręczniku podano ogólne zasady funkcjonowania gospodarki rynkowej, scharakteryzowano poszczególne rodzaje przedsiębiorstw samochodowych, op...
3,50 zł 5,00 zł
Do koszyka

Poezja polska. Repetytorium

Kompendium wiedzy w całości poświęcone poezji polskiej, przedstawiające jej główne cechy w poszczególnych epokach – od średniowiecza po współczesność. Niezbędne informacje o najznakomitszych poetach polskich z wszystkich epok...
35,15 zł 45,00 zł
Do koszyka

Chemia Repetytorium Tom 2

Chemia Repetytorium Tom 2 powtórka materiału licealnego z chemii ze szczególnym pogłębieniem zagadnień biochemii w ujęciu przydatnym dla maturzystów i kandydatów na studia medyczne i kierunki przyrodnicze. Chemia Repetytoriu...
29,25 zł 39,00 zł
Do koszyka

Uczenie się pracowników a kontekst mono- i wielokulturowy organizacji

Książka dr hab. Małgorzaty Rozkwitalskiej pt. Uczenie się pracowników a kontekst mono – i wielokulturowy organizacji. Perspektywa pozytywna w zarządzaniu to ambitna monografia naukowa, mająca na celu zarówno naświetlenie problematyk...
42,82 zł 49,20 zł
Do koszyka

Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15. (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Recenzje

DODAJ RECENZJĘ
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!
 
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Prywatności.